Αποθέωση των #fakenews από το “Πρώτο Θέμα”: Κατασκευασμένη είδηση και “βρώμικα” παιχνίδια σε κρίσιμες στιγμές - ΜΕΤΕΧΩ

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Αποθέωση των #fakenews από το “Πρώτο Θέμα”: Κατασκευασμένη είδηση και “βρώμικα” παιχνίδια σε κρίσιμες στιγμές

Βρώμικα” παιχνίδια και μικροπολιτική πάνω σε μία τραγωδία για άλλη μία φορά από το “Πρώτο Θέμα”…
Προκειμένου να “στήσει” ένα ακόμα θέμα με προβοκατόρικο τίτλο, το “Θέμα” δεν διστάζει να αποθεώσει για άλλη μία φορά τα #fakenews, γράφοντας ψευδώς ότι η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου είχε δηλώσει τον Απρίλιο του 2014 ότι χρειάζονται 6 μήνες για τα αντιπλημμυρικά έργα, ενώ στην αμέσως επόμενη παράγραφο όπου παραθέτει τι ακριβώς είχε δηλώσει η Ρ.Δούρου καταλαβαίνει όποιος διαβάζει τη δήλωση ότι το διάστημα των 6 μηνών αφορά την εκπόνηση σχεδιασμού για τα αντιπλημμυρικά!!!
Είχε πει συγκεκριμένα: «Όλα τα αντιπλημμυρικά και τα έργα διευθέτησης των ρεμάτων, ο σχεδιασμός των λεκανών απορροής, η οριοθέτηση και αποτύπωση των ρεμάτων, θα πρέπει να εντάσσονται σε ένα γενικό αντιπλημμυρικό σχεδιασμό, σε επίπεδο τουλάχιστον λεκάνης απορροής. Ένα τέτοιο σχέδιο θα μπορούσε να εκπονηθεί μέσα σε έξι μήνες».
Πουθενά δηλαδή δεν είχε πει η Ρένα Δούρου ότι χρειάζονται “6 μήνες” για τα αντιπλημμυρικά αλλά ότι ένα γενικό αντιπλημμυρικό σχέδιο “θα μπορούσε να εκπονηθεί μέσα σε 6 μήνες”. Πρόκειται απλά για άλλη μία κατασκευασμένη είδηση που μόνο στόχο έχει τη δημιουργία εντυπώσεων!