Οι ειδήσεις που αξίζει να διαβάσετε σήμερα - ΜΕΤΕΧΩ

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Οι ειδήσεις που αξίζει να διαβάσετε σήμερα

 Το πολιτικό παρασκήνιο του κοινωνικού μερίσματος. Η μεσαία τάξη και η «ελίτ των offshore», η τηλεδιάσκεψη Χουλιαράκη και η στάση της ΝΔ. Σε ποιους και πως θα διανεμηθεί το κοινωνικό μέρισμα του 1,4 δισ. ευρώ. Τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια, οι αιτήσεις η... τρύπα της ΔΕΗ. Κομισιόν: Σύμφωνες με το πρόγραμμα οι εξαγγελίες Τσίπρα για το κοινωνικό μέρισμα
1.
2Άδωνις Γεωργιάδης για offshore: Και νόμιμο και ηθικό. «Στον παγκόσμιο καπιταλισμό όσο οι κυβερνήσεις αυξάνουν τους φόρους, κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να γλιτώσουν αυτή τη λεηλασία των εισοδημάτων τους από τις κυβερνήσεις, έτσι δουλεύει το παγκόσμιο σύστημα» δήλωσε για την υπόθεση των Paradise Papers ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. Την ίδια ώρα, ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί δήλωνε «αγανακτισμένος» από τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας από την υπόθεση των Paradise Papers και παρομοίασε τα δίκτυα των offshore με «βαμπίρ» που «το μόνο που φοβούνται είναι το φως». 
3Τσίπρας: Η Ελλάδα της αρπαχτής χρεοκόπησε μαζί με την Ελλάδα της κρίσης[Βίντεο]. Ο πρωθυπουργός στο αναπτυξιακό περιφερειακό συνέδριο της Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, στην Κομοτηνή.
6Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Σύμη [Βίντεο + Φωτό]. Εκτεταμένες ζημιές σε όλα τα δίκτυα υποδομών έχει υποστεί η Σύμη από την ισχυρή βροχόπτωση. Σοβαρές ζημιές έχουν υποστεί οι δρόμοι του νησιού, το δίκτυο ύδρευσης, το δίκτυο αποχέτευσης, ενώ έχουν πλημμυρίσει καταστήματα και σπίτια.
9Το «Βρώμικο Μυστικό» για την ανακατάληψη της Ράκα. H αμφιλεγόμενη συμφωνία με τους τζιχαντιστές. 
10Ο σεξισμός ξεκινάει από την παιδική ηλικία. Το σκάνδαλο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων στο Χόλιγουντ είναι το τελευταίο μιας σειράς σεξουαλικών σκανδάλων που εκκινούνται από τον λανθάνοντα ή απροκάλυπτο σεξισμό των σύγχρονων κοινωνιών. Τα στερεότυπα, τα όπλα των γονιών και των δασκάλων